20. I want... ...을 원한다.

페이지 정보

작성자 피이스이 작성일21-07-20 11:32 조회2,040회 댓글0건

본문

20. I want...  ...을 원한다.

I want your love. 당신의 사랑을 원합니다.
I want a pretty doll. 예쁜 인형을 원합니다.
I want to have a prayer time. 기도시간을 갖기 원합니다.
I want to preach the gospel. 복음을 전하기 원합니다.
I want to study English. 영어 공부를 원합니다.
I want to find a way back into love.
나는 사랑으로 돌아가는 방법을 찾고 싶습니다.
I want to drink something cold.
나는 차가운 것을 마시고 싶다. 
I want to see the baby pandas!!
아기 판다를 보길 원해!

I want you to study hard. 네가 열심히 공부하기를 원해.
I want to go where I can rest. 나는 내가 쉴 수 있는 곳으로 가고 싶다.
I want to go when I finish this. 나는 이 일을 마치면 가고 싶다.
I want to go where I can see the water.
난 물을 볼 수 있는 곳으로 가고 싶다.
I want to go where I can meet new people.
난 새로운 사람을 만날 수 있는 곳으로 가고 싶다.
I want to go when the movie ends. 난 영화가 끝날 때 가고 싶다.
I want to go when you want me to go. 난 당신이 원할 때 가고 싶다.
I want to study English at home. 나는 집에서 영어 공부를 하고 싶다.
I want a Chinese-speaking guide.
중국어를 사용하는 가이드를 원합니다.
I want to go to playground. 나는 운동장에 가고 싶다.
I want some flowers for my friend's birthday.
친구 생일에 꽃을 좀 사고 싶어.
I want to buy some carnations for my mom.
나는 우리 엄마를 위해 카네이션을 사고 싶어.
I want to drive. 나는 운전하고 싶어. 
I want to get up. 나는 일어나고 싶어.
I want to go to bed. 나는 자고 싶어.
I  want to go to school. 나는 학교 가고 싶어.
I want to work today. 나는 오늘 일하고 싶어.
I want to talk to him. 그 남자와 말하고 싶어.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

위로
아래로