74. How can I ~ ? 내가 어떻게 ~할 수 있나요?

페이지 정보

작성자 피이스이 작성일24-03-12 17:27 조회980회 댓글0건

본문

74. How can I ~ ?  내가 어떻게 ~할 수 있나요?

How can I help you? 어떻게 도와드릴까요?
How can I find him? 그 애를 어떻게 찾지?
How can I say this? 이걸 어떻게 말하지?
How can I say it? 그걸 어떻게 얘기해야 될까요? 
How can I explain? 어떻게 설명해야 좋을까요? 
How can I forget that? 그걸 어떻게 잊을 수 있니? 
How can I cook this fish? 이 생선은 어떻게 요리하는 겁니까? 
How can I direct your call? 어디로 연결해 드릴까요? 
How can I get in touch with you? 어떻게 연락을 드릴까요? 
How Can I contact you? 어떻게 연락하면 될까요?
How Can I resist you? 어떻게 당신을 거부할 수 있겠어요?
How can I say no? 제가 어떻게 거절할 수 있죠?
How can I trust you? 제가 당신을 어떻게 믿을 수 있죠?
How can I forget that? 제가 어떻게 그것을 잊을 수 있겠어요?
How can I get there? 거기 어떻게 갈 수 있어?
How can I control the room temperature?
방 온도를 어떻게 조절해야 하나요?
How can I get more information about it?
그것에 대해 더 많은 정보를 얻으려면 어떻게 해야 하나요?
How can I get to the airport from here?
여기서 공항에 가려면 어떻게 해야 하나요?
How can I get to the subway station? 지하철 역에 어떻게 가나요?

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

위로
아래로